Wie ben ik?

Het gevoel dat je aan de zijlijn van het leven staat: iedereen loopt, werkt, lacht, zucht en jij kijkt ernaar met een verdwaalde en verloren blik.’ Zo stond ik erbij na het verlies van mijn man. Ik was helemaal de weg kwijt. Weg waren mijn vertrouwen en verbinding. Ik was niet alleen mijn man, de vader van onze kinderen kwijt, maar ook ons leven. Het is een uitdaging geweest om mij van hieruit te her-verbinden en te herontdekken wie ik ben. Als moeder van 3 kinderen moest ik opnieuw mijn leven oppakken en heropbouwen en weer vertrouwen krijgen in het leven.

‘Zoveel stond stil, alles ging door’

Ik heb tijdens mijn rouw de kracht en de veerkracht in mijzelf ontdekt. Doordat ik al vele lagen van mijn rouw ben tegengekomen, besef ik nu dat een rouw-verhaal nooit helemaal over is. En ik heb wel geleerd mijn leven van nu te omarmen door mijn rouwverhaal erbij te laten horen.

Karin Plancke

Je gevoelens durven te omarmen

Mijn eigen praktijk van massage bestaat nu al 12 jaar.

Tijdens de afgelopen 10 jaren ben ik mij blijven ontwikkelen door verschillende opleidingen te volgen. Ik heb na mijn massage opleiding, een 2-jarige NLP gevolg. Ook heb ik een 2-jarige HBO opleiding voor coach/counselor afgerond bij de ALBA Academie. Vervolgens heb ik de specialisatie opleidingen gedaan voor ‘Lichaamsgerichte begeleiding bij rouw' bij Rouwen met compassie en voor ‘Ademcoach’ bij Annette Weers.

Mijn levenservaringen, mijn ervaring om lichamelijk werk te doen en door dat alles te verbinden met mijn kennis van coaching heeft geleid dat ik dat ik mijn praktijk meer wil richten op lichaamsgerichte rouwcoaching.